fbpx
Blog
23
04
2019

#runningsquad – scoala de alergat

#runningsquad este noul program FITNESS DESIGNER adresat persoanelor dornice de a invata totul despre alergare: tehnica, alimentatie, antrenament si monitorizare in vederea imbunatatirii rezultatelor!

 

Nu mai este o supriza de ceva timp: alergarea este probabil sportul numarul 1 de masa din Romania. Imi aduc aminte de perioada cand eram director adjunct in cadrul unui mare lant de magazine de articole sportive si observam cum creste de la an la an complexitatea si calitatea articolelor destinate acestui nou sport de masa.

Pe acest fond am creat un nou program FITNESS DESIGNER, care urmeaza acelasi tipar pe care clientii nostri il cunosc atat de bine si care de altfel este marca noastra inregistrata, daca putem sa spunem asa. Deci, ce asteptari trebuie sa ai de la  programul nostru:

ANTRENOR PERSONAL la sesiunile saptamanale de alergare

La fiecare sesiune echipa #runningsquad va fi pregatita sa te asiste si sa te incurajeze in atingerea obiectivului tau, iar in functie de varianta programului pe care ai ales-o vei avea un antrenor care va urmari punctual planul de antrenament pregatit penru tine ca sa ai parte de o experienta completa.

 

INFORMATIA este cheia succesului

#runningsquad este in primul rand o platforma prin care livram informatiile corecte si care conteaza pentru tine!

Cum ne asiguram ca facem aceasta? In primul rand ne bazam pe experienta lui Catalin, antrenorul pe care il vei intalni la aceste sesiuni, care are un background foarte solid, fiind fost sprinter de performanta.

Vei spune ca informatia o gasesti pe internet si adevarul este ca internetul este o librarie uriasa, insa plina de informatii care contin doar o parte din adevar si care de multe ori nu se aplica tuturor.

TEORIE pusa in PRACTICA

In cadrul sesiunilor cu noi vei invata tot ce trebuie sa stii despre tehnica de alergare, ce incaltari sa folosesti, ce aplicatii de alergare recomandam, ce trebuie sa mananci si CEL MAI IMPORTANT: vom crea pentru tine antrenamente personalizate prin care toata teoria sa fie pusa in practica, astfel ca lectia sa fie cu adevarat invatata.

 

MONITORIZARE permanenta

Niciun program nu este cu adevarat marca FITNESS DESIGNER daca nu exista o monitorizare a performantelor clientilor nostri, iar #runningsquad nu face exceptie.

Am creat instrumente care iti vor monitoriza evolutia in toate momentele participarii tale in programul nostru. Vei stii de unde ai plecat, care este nivelul actual si ce trebuie sa imbunatatesti pentru a-ti atinge obiectivul tau.

 

Factorul COMUNITATE

Impreuna suntem mereu mai puternici, tocmai de aceea vom face o selectie foarte atenta a tuturor participantilor. In functie de nivel si de obiectiv vom face grupe de antrenament.

#runningsquad este acea gasca de oameni care vor sa fie mai buni si in procesul acesta ne asiguram ca nimeni nu este lasat pe dinafara: incepand de la articole destinate obiectivului tau si pana la discutii despre cum sa gasesti acel strop in plus de motivatie care face diferenta dintre castigatori si pierzatori, noi vom fi alaturi de tine in orice moment al aventurii tale.

 

SANATATEA pe primul loc

Singura valoare care nu se negociaza la FITNESS DESIGNER este sanatatea clientilor nostri. In acest sens a devenit misiunea noastra sa ne asumam responsabilitatea ca niciun client sa nu ajunga in situatia in care sanatatea ii este afectata.

#runningsquad este programul care te invata cum sa alergi corect pentru o viata de sport si miscare, este o scoala a vietii sanatoase si echilibrate si chiar daca nu iti vei dori sa participi la vreun concurs in viitorul apropiat, ne vom asigura ca vei stii cum sa alergi corect fara riscuri de accidentare.

 

Te asteptam sa ne contactezi pentru detalii cu privire la acest nou program si despre cum te poti inscrie in #runningsquad si bineinteles prima sedinta este placerea noastra, asa ca este GRATUITA!

 

Pe  curand!

Autor: Alexandru Cristian

Daca ti-a placut acest articol Fitness Designer, te invitam sa ne lasi un comentariu sau sa il dai mai departe!

Comentarii
0

Raspunde

Pagina data web este protejata cu reCAPTCHA care este in aplicarePolitica confidialitatii si Conditiile de service Google.