A.C.A.S.A
programul de slăbire pentru femei


Cum este posibil să slăbești într-un ritm accelerat și sănătos, cu minimum de efort și de timp A.C.A.S.A?


Cele mai mari greșeli pe care le-am făcut-o atunci când am vrut prima dată să slăbesc au fost să subestimez cantitatea de mâncare pe care o consumam și mai apoi, să supraestimez intensitatea sau volumul antrenamentelor pe care le făceam. Scorul la „pauză” era Dieta 2 - Alex 0.
Pentru că vreau să faci parte din echipa câștigătoare am creat acest program, această soluție personalizată, care te va ajuta să nu faci toate greșelile pe care eu le-am făcut și să ai rezultate cât ai număra până la 24.. săptămâni, fără se te deplasezi la sală, ci chiar la tine A.C.A.S.A 🙂


Vrei să faci antrenamente eficiente la tine A.C.A.S.A- fără timp pierdut în trafic sau costuri suplimentare precum abonamentele la sală

Vrei să îți înveți cum să scazi grăsimea în zona taliei, să tonifiezi masa musculară și să menții rezultatele obținute

Vrei soluția pentru a rezista tentațiilor culinare sau „dulcelui”

Vrei un program care să te țină motivat și să te scape de rutină

Vrei să înveți cum să ai un program fix de mese care să producă schimbări pe cântar și în oglindă

Vrei să știi cum să îți monitorizezi antrenamentele și alimentația

Vlogger vs antrenor


Vrei să fii antrenat de cineva care îți prezintă doar punctul lui de vedere și ce funcționează pentru el SAU vrei strategii testate cu rezultate pentru peste 100 de clienți?

Influencer vs specialist


Vrei să primești sfaturi cu privire la obiectivul tău de la cineva care crează conținut cu scopul de a atrage urmăritori/fani SAU vrei să vrei să fii îndrumat de cineva care s-a perfecționat ani de zile pentru a înțelege etapele și secretele unei transformări de succes a stilului de viață?

Program pentru oricine vs soluție personalizată


Vrei să urmezi orbește un frânturi de programe de alimentație sau antrenament care sunt pentru toată lumea SAU cauți soluția personalizată creată pe înțelesul tău, pentru probleme tale?

Ce avantaje propune programul nostru?

Toate informațiile de care ai nevoie într-un singur loc - în eBook!

Ai access instant și de pe orice dispozitiv

Programul este inspirat din experiența unui antrenor care a obținut rezultate fără un trecut sportiv

Antrenamentele sunt adaptate nivelului tău

Conținutul este structurat astfel încât să ai access la informații în ordinea importanței

Garanție rezultate sau banii înapoi în 30 de zile!

CREATORUL PROGRAMULUI

Numele meu este Alexandru și sunt FITNESS DESIGNER.
De mic am fost educat să privesc sportul și activitățile fizice ca fiind distracții, pierdere de timp și neimportante în comparație cu „învățatul” sau munca (job).
Așa am ajuns la 22 de ani total nemulțumit de modul în care arătam și așa a început drumul meu în fitness, într-o cameră de cămin de 10 metri pătrați.
Am fost obsedat să învăț cum să mă antrenez corect și eficient, fără riscuri de accidentare, iar mai târziu am înțeles că alimentația este 70% din rezultatul meu - toate acestea muncind adesea și 12 ore pe zi, întreținându-mă singur și fiind financiar independent de părinți.
La 25 de ani am ales să fac din pasiunea mea, profesia mea. În cei peste 6 ani ca antrenor am avut plăcerea să ajut peste 150 de clienți și să împărtășesc din experiența mea care crește constant prin toate cursurile pe care le urmez an de an.
Programul acesta reprezintă secretele pe care le-am descoperit testând pe mine și aplicând ulterior pe clienții mei, o multitudine de principii și strategii de antrenament și alimentație.
Dacă vrei rezultate atunci ai venit în locul potrivit! Te voi învăța cum să le obții și să le păstrezi o viață!

EI AU REUȘIT!

Acestea sunt doar o mică parte din poveștile de succes ale clienților noștri!

Am avut sansa sa lucrez cu Alexandru, care mi-a acordat toată atenția necesara si care a creat un sistem de antrenament si alimentatie personalizat.

Georgios

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional.

Madalina

Îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea: tot ce ne propunem este realizabil atat timp cat lucram ca o echipa!

Madalina

Targetul stabilit la inceput a fost atins fără efort fizic sau psihic, iar stilul meu de viață s-a schimbat complet.

Georgios

Nu mai privesc mancarea ca pe un dusman, din contra, simt ca stiu cum sa iau cele mai bune decizii privind alimentatia, atat pentru mine cat si familia mea!

Anduta

In programul #dietsquad ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei, mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.

Georgiana

Cel mai mare castig este ca am realizat, in sfarsit, cat e de important sa-ti protejezi corpul si sanatatea atunci cand vrei sa slabesti.

Anduta

Programul FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste antrenamente de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o "scoala a stilului de viata sanatos".

Georgiana

Proiectul #dietsquad pentru mine s-a terminat, dar in urma lui raman rezultate si o noua abordare asupra nutritiei.

Valentin

Pe masura ce am avansat am inceput sa experimentez si sa constientizez schimbarile benefice: am devenit mai rapid, mai puternic si mi-a schimbat nu doar perspectiva asupra alimentatiei - exact ce urmaream!

Valentin


0Zile0Ore0Minute0Secunde

Programul este un e-Book-ul structurat astfel:

A. Linia de start - importanța punctului de plecare în procesul de transformare

B. Care este scopul programului

C. Cum este acest program diferit de alte programe?

D. Jurnalul de progres

E. Ghidul alimentar

F. Ghidul de antrenament

G. Rețete pentru succes

H. Motivația

Reducere 12% la toată gama de suplimente Genius Nutrition!

Cod reducere: FD12


imageedit_1_5281788619

30% discount la Fitness Designer FIT-KIT


h10_heart_rate_sensor_600x600

10% discount la produsele POLAR


Pentru că încurajăm oamenii de acțiune, oferta aceasta va fi disponibila doar pentru primii 20 de clienți. Fii unul din ei!

Este cadoul tău ideal indiferent de ocazie! Programul te costa de la 1 RON pe zi!

Dacă vrei o transformare reală a corpului tău, atunci asigură-te că ai în arsenalul tău strategia cea mai bună!

ACUM este singurul moment în care ai control 100%. Dacă nu acționezi vei rata startul de an nou și șansa să-ți transformi rezoluțiile în realitate.

AI ÎNTREBĂRI?

Dacă nu găsești răspunsul pe care îl căutai, te rog să ne scrii folosind formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Cele mai frecvente întrebări