COACHING ONLINE


Rezultate fără compromisuri!

Dacă îți dorești schimbarea, rezultate vizibile, dar în același timp cauți o transformare radicală sub îndrumarea directa a unui specialist atunci programul online de coaching este soluția perfectă.
Îmi aduc aminte cum în anul 2017, după mulți ani de antrenamente, am fost nemulțumit de randamentul pe care îl aveam cu antrenorul meu din sală așa că am ales să lucrez cu un specialist online. Mai mult decât rezultatele incredibile pe care le-am obținut, a fost un proces care m-a schimbat complet și îmi doresc mult ca și tu să ai parte de această experiență transformatoare!


Înveți cum să slăbești, fie că ești la început sau te lupți cu ultimul strat de grăsime.

Lucrezi direct cu un specialist care te va ajuta să reziști tentațiilor culinare sau „dulcelui” pentru că el însuși a trecut prin aceste experiențe.

Scapi de rutină - toate actualizările planului de antrenament și alimentație au rolul de a te menține motivat.

Fără dureri, febră cruntă sau accidentări.

Știi mereu în ce punct al evoluției te afli pentru că îți voi monitoriza permanent evoluția.

Ești motivat și plin de încredere pentru că vei observa rezultate clare în urma aplicării recomandărilor mele.

Vlogger vs antrenor


Vrei să fii antrenat de cineva care îți prezintă doar punctul lui de vedere și ce funcționează pentru el SAU vrei strategii testate cu rezultate pentru peste 100 de clienți?

Influencer vs specialist


Vrei să primești sfaturi cu privire la obiectivul tău de la cineva care crează conținut cu scopul de a atrage urmăritori/fani SAU vrei să vrei să fii îndrumat de cineva care s-a perfecționat ani de zile pentru a înțelege etapele și secretele unei transformări de succes a stilului de viață?

Program pentru oricine vs soluție personalizată


Vrei să urmezi orbește un frânturi de programe de alimentație sau antrenament care sunt pentru toată lumea SAU cauți soluția personalizată creată pe înțelesul tău, pentru probleme tale?

Ce avantaje are coaching-ul online?

Flexibilitate - nu mai depinzi de programul unui antrenor. Stabilim obiectivul, planul de antrenament și alimentație, iar tu îți faci programul cum îți este mai convenabil.

Totul este personalizat - atât programul de antrenament, cât și alimentația sunt gândite și actualizate pe baza feedback-ului tău.

Orice problema are și o soluție - nu uita că și eu am trecut prin același proces de multe ori, astfel că poți să fii încrezător că înțeleg foarte bine acest proces, atât din perspectiva de client, cât și specialist.

Primești feedback săptămânal de la antrenor pe baza evoluției tale.

Orice întrebare primește răspuns - poți contacta antrenorul prin email sau Whatsapp pentru a orice problemă sau obstacol care apare pe parcursul procesului tău de transformare

Vom monitoriza evoluția ta împreuna. Vei acea acces la un fișier online care poate fi descărcat și utilizat de pe orice platformă și care conține toate informațiile cu privire la rezultatele obținute.

CREATORUL PROGRAMULUI

Numele meu este Alexandru și sunt FITNESS DESIGNER.
De mic am fost educat să privesc sportul și activitățile fizice ca fiind distracții, pierdere de timp și neimportante în comparație cu „învățatul” sau munca (job).
Așa am ajuns la 22 de ani total nemulțumit de modul în care arătam și așa a început drumul meu în fitness, într-o cameră de cămin de 10 metri pătrați.
Am fost obsedat să învăț cum să mă antrenez corect și eficient, fără riscuri de accidentare, iar mai târziu am înțeles că alimentația este 70% din rezultatul meu - toate acestea muncind adesea și 12 ore pe zi, întreținându-mă singur și fiind financiar independent de părinți.
La 25 de ani am ales să fac din pasiunea mea, profesia mea. În cei peste 6 ani ca antrenor am avut plăcerea să ajut peste 150 de clienți și să împărtășesc din experiența mea care crește constant prin toate cursurile pe care le urmez an de an.
Programul acesta reprezintă secretele pe care le-am descoperit testând pe mine și aplicând ulterior pe clienții mei, o multitudine de principii și strategii de antrenament și alimentație.
Dacă vrei rezultate atunci ai venit în locul potrivit! Te voi învăța cum să le obții și să le păstrezi o viață!

EI AU REUȘIT!

Acestea sunt doar o mică parte din poveștile de succes ale clienților noștri!

Am avut sansa sa lucrez cu Alexandru, care mi-a acordat toată atenția necesara si care a creat un sistem de antrenament si alimentatie personalizat.

Georgios

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional.

Madalina

Îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea: tot ce ne propunem este realizabil atat timp cat lucram ca o echipa!

Madalina

Targetul stabilit la inceput a fost atins fără efort fizic sau psihic, iar stilul meu de viață s-a schimbat complet.

Georgios

Nu mai privesc mancarea ca pe un dusman, din contra, simt ca stiu cum sa iau cele mai bune decizii privind alimentatia, atat pentru mine cat si familia mea!

Anduta

In programul #dietsquad ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei, mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.

Georgiana

Cel mai mare castig este ca am realizat, in sfarsit, cat e de important sa-ti protejezi corpul si sanatatea atunci cand vrei sa slabesti.

Anduta

Programul FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste antrenamente de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o "scoala a stilului de viata sanatos".

Georgiana

Proiectul #dietsquad pentru mine s-a terminat, dar in urma lui raman rezultate si o noua abordare asupra nutritiei.

Valentin

Pe masura ce am avansat am inceput sa experimentez si sa constientizez schimbarile benefice: am devenit mai rapid, mai puternic si mi-a schimbat nu doar perspectiva asupra alimentatiei - exact ce urmaream!

Valentin


0Zile0Ore0Minute0Secunde

Cum funcționează coaching-ul online:

1. Este un abonament lunar, dar poți achiziționa și mai multe luni în avans în funcție de obiectivul tău.

2. Primești un email în care îți cer toate informațiile de care am nevoie pentru ca să îți creez planul de antrenament și alimentație.

3. Primești acces la fișierul tău online care conține planul de antrenament și alimentație.

4. Ținem legătura constant prin Whatsapp sau email.

5. Vei primi tutoriale video pentru toate exercițiile pe care le vei face.

6. Completezi săptămânal fișierul cu toate informațiile despre antrenament, alimentație și măsurători corporale.

7. Primești feedback și plan actualizat în 24 de ore.

Reducere 12% la toată gama de suplimente Genius Nutrition

Cod reducere: FD12


imageedit_1_5281788619

30% discount la Fitness Designer FIT-KIT


h10_heart_rate_sensor_600x600

10% discount la produsele POLAR


Pentru că încurajăm oamenii de acțiune, oferta aceasta va fi disponibila doar în luna ianuarie. Fii unul din ei!

Acest te ajută sa eviți toate greșelile sau incertitudinile care apar atunci când începi un program de transformare.

Pregătirea este o etapă esențială atunci când dorești rezultate: asigură-te că ai de partea ta un specialist care are experiență.

2020 a început în forță. Dacă nu acționezi vei rata startul de nou an și șansa să-ți transformi rezoluțiile în realitate.

AI ÎNTREBĂRI?

Dacă nu găsești răspunsul pe care îl căutai, te rog să ne scrii folosind formularul alăturat și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Cele mai frecvente întrebări