Creatorul programului
  • Acasa
  • Creatorul programului

CREATORUL PROGRAMULUI

Numele meu este Alexandru și sunt FITNESS DESIGNER.
De mic am fost educat să privesc sportul și activitățile fizice ca fiind distracții, pierdere de timp și neimportante în comparație cu „învățatul” sau munca (job).
Așa am ajuns la 22 de ani total nemulțumit de modul în care arătam și așa a început drumul meu în fitness, într-o cameră de cămin de 10 metri pătrați.
Am fost obsedat să învăț cum să mă antrenez corect și eficient, fără riscuri de accidentare, iar mai târziu am înțeles că alimentația este 70% din rezultatul meu - toate acestea muncind adesea și 12 ore pe zi, întreținându-mă singur și fiind financiar independent de părinți.
La 25 de ani am ales să fac din pasiunea mea, profesia mea. În cei peste 6 ani ca antrenor am avut plăcerea să ajut peste 150 de clienți și să împărtășesc din experiența mea care crește constant prin toate cursurile pe care le urmez an de an.
Programul acesta reprezintă secretele pe care le-am descoperit testând pe mine și aplicând ulterior pe clienții mei, o multitudine de principii și strategii de antrenament și alimentație.
Dacă vrei rezultate atunci ai venit în locul potrivit! Te voi învăța cum să le obții și să le păstrezi o viață!