DESPRE NOI

PLECAND DE LA REALITATEA TA,
TE AJUTAM SA DEVII
CEA MAI BUNA VERSIUNE A TA!

FITNESS DESIGNER este viziunea care implica sinergia dintre antrenament si alimentatie corecta, un sistem de lucru eficient prin care oricine isi poate atinge scopul dorit fara efort suplimentar, fara situatii cu potential de risc pentru sanatate sau regres. Este o cale sigura si directa catre corpul pe care tu il doresti.

Te invit sa descoperi alaturi de noi programele special create pentru tine si nevoile tale!

  • Antrenamente personalizate

  • Consiliere nutritionala

  • Monitorizare profesionala

  • Preturi flexibile in functie de serviciile pe care le doresti

  • Recuperare medicala prin sesiuni de kinetoterapie

INCEPE TRANSFORMAREA TA!

Iti oferim o sesiune demonstrativa gratuita pentru ca sa ne cunosti si sa vezi ce inseamna un antrenament FITNESS DESIGNER

PROGRAMEAZASa producem schimbarea neinvaziva de perspectiva si de stil de viata care aduce rezultate vizibile, de durata, prin antrenamente si consiliere nutritionala pe intelesul fiecarui client si adaptate stilului de viata pe care acesta il are, astfel incat sa isi atinga obiectivele si sa devina cea mai buna varianta a lui.

Alegem impreuna solutii adaptate stilului tau de viata.

Realitatea ta este ceea ce conteaza, astfel ca noi nu presupunem vreodata ca stim prin ce treci, ci cautam sa te intelegem si sa te ajutam.

Sanatatea ta este pe primul plan pentru ca tu sa te simti mereu in siguranta.

Iti promitem ca in FITNESS DESIGNER-ul tau vei gasi un om dedicat 100% obiectivului tau si care va fi mereu disponibil sa te indrume, sa te motiveze si sa te impinga inainte!

ACCEPTA PROVOCAREA!