fbpx

Crezi că este posibil să obții rezultatul dorit, cu minimum de efort și reducând la jumătate timpul necesar transformării pe care o dorești?
Află acum, urmărind videoclipul de mai jos:

Am avut sansa sa lucrez cu Alexandru, care mi-a acordat toată atenția necesara si care a creat un sistem de antrenament si alimentatie personalizat.

Georgios

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional.

Madalina

Îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea: tot ce ne propunem este realizabil atat timp cat lucram ca o echipa!

Madalina

Targetul stabilit la inceput a fost atins fără efort fizic sau psihic, iar stilul meu de viață s-a schimbat complet.

Georgios

Nu mai privesc mancarea ca pe un dusman, din contra, simt ca stiu cum sa iau cele mai bune decizii privind alimentatia, atat pentru mine cat si familia mea!

Anduta

In programul #dietsquad ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei, mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.

Georgiana

Cel mai mare castig este ca am realizat, in sfarsit, cat e de important sa-ti protejezi corpul si sanatatea atunci cand vrei sa slabesti.

Anduta

Programul FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste antrenamente de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o "scoala a stilului de viata sanatos".

Georgiana

Proiectul #dietsquad pentru mine s-a terminat, dar in urma lui raman rezultate si o noua abordare asupra nutritiei.

Valentin

Pe masura ce am avansat am inceput sa experimentez si sa constientizez schimbarile benefice: am devenit mai rapid, mai puternic si mi-a schimbat nu doar perspectiva asupra alimentatiei - exact ce urmaream!

Valentin

Mă antrenez cu Fitness Designer de mai bine de 3 ani și pot să spun că datorită acestui program sportul a devenit o constantă firească și foarte plăcută în viața mea. Principalele aspecte care stau în spatele longevității acestei colaborări sunt: profesionalismul antrenorilor (antrenamente personalizate, faptul că sunt îndrumată, sfătuită, încurajată, provocată să evoluez, monitorizată), punctualitatea, corectitudinea și implicarea lor la fiecare antrenament și, nu în ultimul rând, atmosfera pozitivă și distractivă pe care știu s-o creeze.

Anduta

De curând au intrat în program și copiii și pot să spun că mă declar impresionată peste așteptări de seriozitatea și conștiinciozitatea cu care vin la sală și ascultă de Alex și Cătă. Așa că, chapeau domnilor și mulțumesc! 🤩

Anduta
 • Preferi varianta text? Click aici

  Crezi că este posibil să obții rezultatul dorit, cu minimum de efort și reducând la jumătate timpul necesar transformării pe care o dorești?

  Cum stau lucrurile de fapt: când vine vorba de orice obiectiv de fitness, am identificat 6 componente care influențează direct obținerea rezultatelor, adică pot facilita, întârzia sau chiar anula eforturile tale. Este vorba de monitorizarea, alimentația, antrenamentul, suplimentația, recuperarea și hidratarea.

  Ținând cont că fiecare dintre noi se află în alt punct al evoluției lui, avem corpuri diferite și interacționăm cu factori externi de diferite tipuri, modul în care cele 6 componente ne afectează variază foarte mult. Și atunci de unde începi, care este punctul de plecare și care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi? Îmi dai dreptate că pare o sarcină complicată pentru viața noastră și așa destul de aglomerată?

  Vestea bună este că aceasta este specialitate mea. Dacă principiile pentru a slăbi, a dezvolta masa musculară sau doar a menține un stil de viață sănătos sunt general valabile, lucrurile stau cu totul diferit când vorbim de strategii. Ele sunt soluții personalizate care au la bază identificarea componentelor și ajustarea lor în conformitate cu stilul de viață al clientului astfel încât el/ea să aibă rezultatele dorite. Este foarte important pentru mine ca orice client să simtă confortabil și încrezător în formula primită, pentru că NU există o soluție care să funcționeze pentru toți.

  Dacă te-ai chinuit respecți nu știu ce sau nu știu câte diete minune prin care slăbești peste noapte … dacă ai aplicat antrenamente pe care le-ai văzut pe Youtube sau Instagram fără rezultate … dacă ai cumpărat programe de antrenament sau sesiuni cu antrenori și cu toate acestea nu ai reușit să îți atingi obiectivele … atunci te rog să fii foarte atent, pentru că există o explicație.

  Fiind atât de implicat în procesul de transformare este ușor să te pierzi în detalii și în anumite rutine sau obiceiuri neproductive.  Trebuie să îți reamintești ceea ce ți-am zis de cele 6 variabile sau componente care îți influențează evoluția la care mai adaugi lucrurile pe care tu trebuie să le faci zi de zi pentru tine, pentru alții sau diverse activități în care ești implicat. Pur și simplu este foarte greu să îți păstrezi obiectivitatea și imaginea de ansamblu!

  Tocmai de aceea am creat acest chestionar. Înainte să îți ofer mai multe detalii, probabil că te întrebi cine sunt și, cel mai important, de ce ar trebui să îmi acorzi atenția pentru ceea ce urmează să îți spun.

  Este probabil prima dată când auzi de programele Fitness Designer așa că vreau să îți spun câteva lucruri despre mine, antrenorul care a creat acest concept și programele care sunt implementate cu succes din 2016. Mă numesc Alexandru Cristian și mă număr printre puținii antrenori din Romania care este specializat și licențiat să folosească concepte de antrenament precum Procedos, Animal Flow, 3D Movement Mapping, știința funcțională aplicată sau consiliere nutriționala (nu diete!)

  În ultimii 6 ani am parcurs o călătorie foarte interesantă, de la director operațional pentru cel mai mare lanț de magazine de articole sportive din Romania, la sportiv de culturism clasic, la antrenor de fitness și în prezent, antreprenor în domeniul fitness.

  Am lucrat cu antrenori foarte buni, am investit mii de euro în cursuri de specializare și am ajutat peste 100 de clienți să își atingă obiectivele. Unul din motivele pentru care oamenii aleg serviciile mele este că apreciază valoarea pe care o aduc în viața lor și pentru că investesc mereu în educația mea, iar acest lucru se reflectă în îmbunătățirile constante pe care le aduc programelor

  În ultimii 3 ani misiunea mea s-a schimbat: de la a deservi doar clienții care au posibilitatea să lucreze cu mine în sală, la a încerca să ajut cât mai mulți oameni să își atingă obiectivele de fitness și sănătate. Am ajuns în punctul în care programul aglomerat din sală nu prea mai permite să accept clienți noi astfel că am decis să folosesc toate informațiile acumulate din sutele de ore de studiu, din miile de ore de sesiuni cu clienți și să creez un instrument online gratuit care să te ajute să identifici soluția care te va ajuta să depășești provocările care până azi erau insurmontabile.

  Ce îți recomand dacă ești interesat sau doar pur și simplu curios: după ce termini de vizualizat acest video, derulează în jos pe pagină și completează CHESTIONARUL. Odată ce ai răspuns la câteva întrebări simple, completează câmpurile cu numele tău, adresa de mail și numărul de telefon și vei primi acces instant la video în care voi discuta despre soluția ta și despre pașii următori. Acest instrument care a fost creat doar pentru clienții mei va fi disponibil GRATUIT o perioadă limitată de timp, așa că îți sugerez să finalizezi chestionarul acum, din moment ce deja vizitezi această pagină.

  Sper să ne vedem în etapa următoare!

Quiz

Descoperă în doar 15 secunde programul de fitness care ți se potrivește completând acum quizz-ul următor.
Îți introduci datele de contact, selectezi răspunsurile și afli instant soluția personalizată. Este atât de simplu!