A.C.A.S.A - slabit pentru barbati

Am avut sansa sa lucrez cu Alexandru, care mi-a acordat toată atenția necesara si care a creat un sistem de antrenament si alimentatie personalizat.

Georgios

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional.

Madalina

Îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea: tot ce ne propunem este realizabil atat timp cat lucram ca o echipa!

Madalina

Targetul stabilit la inceput a fost atins fără efort fizic sau psihic, iar stilul meu de viață s-a schimbat complet.

Georgios

Nu mai privesc mancarea ca pe un dusman, din contra, simt ca stiu cum sa iau cele mai bune decizii privind alimentatia, atat pentru mine cat si familia mea!

Anduta

In programul #dietsquad ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei, mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.

Georgiana

Cel mai mare castig este ca am realizat, in sfarsit, cat e de important sa-ti protejezi corpul si sanatatea atunci cand vrei sa slabesti.

Anduta

Programul FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste antrenamente de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o "scoala a stilului de viata sanatos".

Georgiana

Proiectul #dietsquad pentru mine s-a terminat, dar in urma lui raman rezultate si o noua abordare asupra nutritiei.

Valentin

Pe masura ce am avansat am inceput sa experimentez si sa constientizez schimbarile benefice: am devenit mai rapid, mai puternic si mi-a schimbat nu doar perspectiva asupra alimentatiei - exact ce urmaream!

Valentin

Mă antrenez cu Fitness Designer de mai bine de 3 ani și pot să spun că datorită acestui program sportul a devenit o constantă firească și foarte plăcută în viața mea. Principalele aspecte care stau în spatele longevității acestei colaborări sunt: profesionalismul antrenorilor (antrenamente personalizate, faptul că sunt îndrumată, sfătuită, încurajată, provocată să evoluez, monitorizată), punctualitatea, corectitudinea și implicarea lor la fiecare antrenament și, nu în ultimul rând, atmosfera pozitivă și distractivă pe care știu s-o creeze.

Anduta

De curând au intrat în program și copiii și pot să spun că mă declar impresionată peste așteptări de seriozitatea și conștiinciozitatea cu care vin la sală și ascultă de Alex și Cătă. Așa că, chapeau domnilor și mulțumesc! 🤩

Anduta

A.C.A.S.A - slabit pentru barbati

Comanda


 • Preferi varianta text? Click aici

  Te salut! Eu sunt Alexandru, Fitness Designer și în acest scurt video îți voi spune  care este primul pas ca să obții rezultatele pe care le dorești. Înainte de toate vreau să te felicit pentru că ai luat inițiată – ai dat dovadă de curaj să îți înfrunți provocarea și să spui lucrurilor pe nume! Mai mult, ai fost motivat să faci toți pașii ca să ajungi în acest punct, iar pentru asta ai toată aprecierea mea! Meriți să ai acces la soluția pentru corpul pe care ți-l dorești!

  De cele mai multe ori, problema este că nu dispui de timpul necesar să te deplasezi la o sală și datorită programului aglomerat ai ajuns să pui corpul tău pe plan secundar. Timpul este într-adevăr cea mai importantă resursă în ziua de azi și când ai de gestionat cariera, relațiile, poate chiar și un copil, devine aproape imposibil să îți aloci timp pentru tine.

  Sunt sigur că ai auzit că nu poți obține rezultate acasă, că e greu să faci ceva pentru că nu știi cum să execuți exercițiile, că nu ai spațiu sau echipamentul necesar ca să te poți antrena. Poate ai încercat programe și te-a descurajat faptul că nivelul de intensitate era prea mare pentru capacitatea ta de efort sau febra și durerile de următoarea zi erau prea acute.

  Îmi aduc aminte prima mea experiență în sală. A fost extrem de inconfortabil indiferent că era vorba de sala de fitness sau de clase. Aveam impresia constantă că nu știu ce fac, că par ridicol, că toți se uită la mine și că trebuie să fiu foarte documentat înainte să încep orice formă organizată de activitate fizică.

  Ajungi în felul acesta într-un cerc vicios în care nu ai timp cât ți-ai dori ca să poți să faci ce îți dorești pentru tine, nu știi cum ar trebui să te antrenezi, nu mai vorbesc de alimentație – atât de multe variante și care mai de care mai restrictive și neplăcute! Confuzie și frustrare! Te înțeleg atât de bine, pentru că am trecut pe acolo!

  Ei bine sunt aici ca sa te ajut și să își arăt ca există o soluție pentru toate problemele menționate! Vreau să știi că poți să te antrenezi EFICIENT, fără să pierzi în trafic  timpul tău prețios, în cel mai plăcut mediu, A.C.A.S.A!

  Îți faci sesiunile de antrenament în funcție de disponibilitatea ta, doar tu cu antrenorul tău virtual! Mai mult, toate exercițiile sunt însoțite de explicații detaliate pentru ca să te antrenezi corect și fără riscuri de accidentare, vei avea incorporate etape de stretching/relaxare pentru ca să te poți recupera cât mai repede și cu febră sau disconfort minim!

  Pentru că alimentația este 70% din rezultatul tău, am pregătit un sistem foarte bine pus la punct, cu rețete delicioase și opțiuni variate pentru ca să te ajut să descoperi că acest program este gândit pentru un stil de viață, nu ca o cură tradițională de slăbire!

  M-ai tot auzit folosind cuvântul SOLUȚIE și deja te aud cum spui „Alex, vreau să știu despre ce e vorba!” Soluția pe care ți-o propun este un program complet numit A.C.A.S.A.  Este complet deoarece cuprinde 12 sesiuni de antrenament pe care le poți face în sufrageria sau dormitorul tău, cu propria greutate sau cu doar câteva accesorii pe care ti le recomand pentru că le vei folosi tot restul vieții tale când vei vedea impactul pozitiv.

  La achiziționarea programului vei primi un ebook cu toate instrucțiunile pentru antrenament, rețetele delicioase promise și, foarte important, un fișier care să te ajute să ții evidența progresului tău!

  A.C.A.S.A este mai mult decât un program pe care îl cumperi și gata! El este gândit ca un program care să crească odată cu tine. L-am conceput pe nivele, fiecare nivel având 2 module de câte 4 săptămâni, iar când consideri tu că ești gata să faci pasul la următorul modul sau nivel te vor aștepta 12 antrenamente noi care să te aducă mai aproape de obiectivul propus!

  Primul modul al primului nivel va fi disponibil de la 1 ianuarie, exact atunci când vei fi pregătit să începi punerea în practică a rezoluțiilor tale. Pentru  primii 20 de clienți care îl achiziționează la finalul acestui video voi oferi un discount de 90%, adică la prețul de 47 de Ron!

  Acesta e doar începutul, pentru că după achiziționarea programului te voi invita într-un grup secret de Facebook unde au acces doar acele persoane care se confruntă cu aceleași provocări ca tine și au ales să îmi acorde încrederea lor și să testeze soluția propusă de mine.

  Dacă totuși ești indecis, atunci te rog să îți lași datele tale de contact și te voi adăugă pe o listă scurtă, iar cu 3 zile înainte vei avea acces la program cu un discount de 50%, adică la prețul de 247 de Ron!

  Nu știu la momentul vizionării acestui video câte programe mai sunt disponibile, dar dacă ai decis că azi începi schimbarea, atunci eu îmi voi onora promisiunea și vei primi discount-ul promis, pentru ca vreau să începi schimbarea de azi, fără alte impedimente.

  Mă bucur că ai ales să fii aici și sper să ne vedem în comunitatea oamenilor care au rezultate A.C.A.S.A!


Durata antrenamentelor

din timpul total intr-o saptamana

Imbunatatire

a varstei metabolice

Clienti fideli

cu peste 6 luni de continuitate

Obiectivul nostru

de clienti multumiti