Gym Pro

Am avut sansa sa lucrez cu Alexandru, care mi-a acordat toată atenția necesara si care a creat un sistem de antrenament si alimentatie personalizat.

Georgios

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional.

Madalina

Îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea: tot ce ne propunem este realizabil atat timp cat lucram ca o echipa!

Madalina

Targetul stabilit la inceput a fost atins fără efort fizic sau psihic, iar stilul meu de viață s-a schimbat complet.

Georgios

Nu mai privesc mancarea ca pe un dusman, din contra, simt ca stiu cum sa iau cele mai bune decizii privind alimentatia, atat pentru mine cat si familia mea!

Anduta

In programul #dietsquad ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei, mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.

Georgiana

Cel mai mare castig este ca am realizat, in sfarsit, cat e de important sa-ti protejezi corpul si sanatatea atunci cand vrei sa slabesti.

Anduta

Programul FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste antrenamente de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o "scoala a stilului de viata sanatos".

Georgiana

Proiectul #dietsquad pentru mine s-a terminat, dar in urma lui raman rezultate si o noua abordare asupra nutritiei.

Valentin

Pe masura ce am avansat am inceput sa experimentez si sa constientizez schimbarile benefice: am devenit mai rapid, mai puternic si mi-a schimbat nu doar perspectiva asupra alimentatiei - exact ce urmaream!

Valentin

Mă antrenez cu Fitness Designer de mai bine de 3 ani și pot să spun că datorită acestui program sportul a devenit o constantă firească și foarte plăcută în viața mea. Principalele aspecte care stau în spatele longevității acestei colaborări sunt: profesionalismul antrenorilor (antrenamente personalizate, faptul că sunt îndrumată, sfătuită, încurajată, provocată să evoluez, monitorizată), punctualitatea, corectitudinea și implicarea lor la fiecare antrenament și, nu în ultimul rând, atmosfera pozitivă și distractivă pe care știu s-o creeze.

Anduta

De curând au intrat în program și copiii și pot să spun că mă declar impresionată peste așteptări de seriozitatea și conștiinciozitatea cu care vin la sală și ascultă de Alex și Cătă. Așa că, chapeau domnilor și mulțumesc! 🤩

Anduta

Gym Pro

Comanda


 • Preferi varianta text? Click aici

  Te salut! Eu sunt Alexandru Cristian și vreau să îți prezint cum să obții rezultatele pe care le dorești. Înainte de orice, te felicit pentru că ai luat inițiativă, că ai dat dovadă de curaj să îți înfrunți provocarea și să spui lucrurilor pe nume! Mai mult ai fost motivat să faci toți pașii ca să ajungi în acest punct, iar pentru asta ai toată aprecierea mea! Meriți să ai acces la soluția pentru corpul pe care ți-l dorești!

  Ca orice bărbat care vine să se antreneze în sală, îți dorești să ajungi să fii mai puternic, să fii mai rapid, să ai o condiție fizică și un corp muscular armonios. Problema ta este că nu vrei să arăți ca un dulap, să fii uriaș, ci îți dorești un corp atletic, funcțional! Dacă ar fi să alegi între corpul unui culturist sau corpul lui Cristiano Ronaldo, ai alege cu siguranță corpul lui Ronaldo!

  Îți faci abonament la sală, dar dacă ești ca mine vei descoperi repede că lucrurile nu sunt atât de ușoare, Vei vedea multe aparate pe care le poți confunda cu ușurința cu aparate de tortură, gantere de diferite dimensiuni și câțiva băieți puși pe treabă care te fac să te simți intimidat și neadecvat pentru obiectivul tău. Așa că probabil vei merge pe bandă și vei alerga…câteva ședințe, Eu așa am făcut!

  Sau poate ai un prieten care merge de ceva timp la sala, dar după câteva sesiuni nu mai știi ce te doare! Ai febră cruntă constant, iar dacă este un prieten bun, probabil te va învăța că nu trebuie să antrenezi mușchii picioarelor ca alergi sau mergi la fotbal. Sper că nu sunt singurul care a pățit asta!

  Și atunci cum poți obține ce îți dorești și cauți? Da, este o opțiune să cauți un antrenor, dar probabil vei irosi o mică avere până vei întâlni unul bun care să fie pe aceeași lungime de undă și șansele sunt ca el să nu fie într-o zonă accesibilă sau să îți ceară o altă mică avere pentru sesiuni de antrenament. O altă problemă care poate să apară aici este faptul că o mare parte din instructori și antrenori sunt foști sau actuali sportivi de performanța, iar tu ești un om obișnuit care va trebui să te modelezi pe o metodologie de antrenament care nu se aplică pentru tine.

  Poți să alegi să mergi la clase și să primești ajutor pe partea de alimentație de la un nutriționist. Întrebarea pe care ar trebui totuși să o ridici este cum va adapta el/ea planul alimentar la volumul de antrenament? Nu uita că recomandarea lor standard va fi sa faci si mișcare! Perfect! Dar cum? Cât?

  Știu cum te simți! Numai când te gândești îți vine să și renunți!

  Ei bine sunt aici ca sa te ajut și să își arăt ca există o soluție pentru toate problemele menționate! Vreau să știi că există o cale să îți dezvolți armonios masa musculară și să devii varianta ta de granit!

  Îți vei programa sesiunile de antrenament în funcție de disponibilitatea ta, doar tu cu antrenorul tău virtual! Mai mult toate exercițiile sunt însoțite de explicații detaliate pentru ca să te antrenezi corect, să îți crești masa musculară, sa te simți energizat și toate astea fără riscuri de accidentare pentru că vei avea incorporate etape de stretching/relaxare care te vor ajuta să recuperezi cât mai repede și cu febră sau disconfort minim!

  Pentru că alimentația este 70% din rezultatul tău, tocmai de aceea am pregătit un sistem foarte bine pus la punct, cu rețete delicioase și opțiuni variate pentru ca să te ajut să descoperi că acest program este gândit pentru un stil de viață, nu ca o cură tradițională de slăbire!

  M-ai tot auzit folosind cuvântul SOLUȚIE și deja te aud cum spui „Alex, vreau să știu despre ce e vorba!”

  Soluția pe care ți-o propun este un program de slăbit numit GYM PRO,  pentru că vei învăța cum să te antrenezi și să optimizezi dezvoltarea musculară folosind  sisteme de antrenamente ale atleților profesioniști. Este un program complet deoarece cuprinde sesiuni de antrenament cu greutăți, cu propria greutate si de stretching.

  GYM PRO conține 12 săptămâni de antrenament și alimentație specifică obiectivului tău. În felul acesta programul te ghidează pas cu pas prin fiecare etapă ca tu să te bucuri de rezultate și să lucrezi fără să existe semne de întrebare! Imaginează-ți că tot ce vei face e ca un puzzle care prinde formă cu fiecare antrenament făcut și fiecare masă mâncată

  Am zis cuvântul magic REZULTATE și îmi asum asta! De ce? Pentru că programul pe care l-am creat, daca este respectat 100% produce rezultate care sunt vizibile după 3 săptămâni!

  Când achiziționezi programul vei primi un e-book cu toate instrucțiunile pentru antrenament, rețetele delicioase promise și, poate cel mai important, un fișier care să te ajute să ții evidența progresului tău! Acest fișier face diferența între cei care reușesc pentru că asemenea unei busole, îți arată mereu direcția corectă, astfel încât să fii sigur că ești mereu pe drumul cel bun.

  Programul va fi disponibil în a doua jumătatea a lunii noiembrie, dar pentru primii 50 de clienți care îl achiziționează la finalul acestui video voi oferi un discount de 90%, adică la prețul de 47 de Ron!

  Lucrurile nu se opresc aici, pentru că după achiziționarea programului te voi invita într-un grup secret de Facebook unde au acces doar acele persoane care se confruntă cu aceleași provocări ca tine și au ales să îmi acorde încrederea lor și să testeze soluția propusă de mine. Voi posta săptămânal articole sau voi organiza sesiuni video in care voi prezenta antrenamente noi sau voi dezbate tematici care sa te ajute să rămâi motivat și conectat la obiectivul tău!

  Dacă totuși nu ești decis, atunci te rog să îți lași datele tale de contact și te voi adaugă la o listă scurtă, iar cu 3 zile înainte vei avea acces la program cu un discount de 50%, adică la prețul de 997 de Ron!

  Nu știu la momentul vizionării acestui video câte programe mai sunt disponibile, dar dacă ai decis că azi începi schimbarea, atunci eu îmi voi onora promisiunea și vei primi discount-ul promis, pentru ca vreau să începi schimbarea de azi, fără alte impedimente.

  Mă bucur că ai ales să fii aici și sper să ne vedem în comunitatea oamenilor care își încep transformarea pe bune!


Durata antrenamentelor

din timpul total intr-o saptamana

Imbunatatire

a varstei metabolice

Clienti fideli

cu peste 6 luni de continuitate

Obiectivul nostru

de clienti multumiti