Shape it!

Am avut sansa sa lucrez cu Alexandru, care mi-a acordat toată atenția necesara si care a creat un sistem de antrenament si alimentatie personalizat.

Georgios

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional.

Madalina

Îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea: tot ce ne propunem este realizabil atat timp cat lucram ca o echipa!

Madalina

Targetul stabilit la inceput a fost atins fără efort fizic sau psihic, iar stilul meu de viață s-a schimbat complet.

Georgios

Nu mai privesc mancarea ca pe un dusman, din contra, simt ca stiu cum sa iau cele mai bune decizii privind alimentatia, atat pentru mine cat si familia mea!

Anduta

In programul #dietsquad ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei, mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.

Georgiana

Cel mai mare castig este ca am realizat, in sfarsit, cat e de important sa-ti protejezi corpul si sanatatea atunci cand vrei sa slabesti.

Anduta

Programul FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste antrenamente de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o "scoala a stilului de viata sanatos".

Georgiana

Proiectul #dietsquad pentru mine s-a terminat, dar in urma lui raman rezultate si o noua abordare asupra nutritiei.

Valentin

Pe masura ce am avansat am inceput sa experimentez si sa constientizez schimbarile benefice: am devenit mai rapid, mai puternic si mi-a schimbat nu doar perspectiva asupra alimentatiei - exact ce urmaream!

Valentin

Mă antrenez cu Fitness Designer de mai bine de 3 ani și pot să spun că datorită acestui program sportul a devenit o constantă firească și foarte plăcută în viața mea. Principalele aspecte care stau în spatele longevității acestei colaborări sunt: profesionalismul antrenorilor (antrenamente personalizate, faptul că sunt îndrumată, sfătuită, încurajată, provocată să evoluez, monitorizată), punctualitatea, corectitudinea și implicarea lor la fiecare antrenament și, nu în ultimul rând, atmosfera pozitivă și distractivă pe care știu s-o creeze.

Anduta

De curând au intrat în program și copiii și pot să spun că mă declar impresionată peste așteptări de seriozitatea și conștiinciozitatea cu care vin la sală și ascultă de Alex și Cătă. Așa că, chapeau domnilor și mulțumesc! 🤩

Anduta

Shape it!

Comanda


 • Preferi varianta text? Click aici

  Salut! Eu sunt Alexandru si sunt fitness designer. Înainte de toate vreau să te felicit pentru că ai luat inițiativă…ai dat dovadă de curaj să îți înfrunți provocarea și să spui lucrurilor pe nume! Mai mult ai fost motivat să faci toți pașii ca să ajungi în acest punct, iar pentru asta ai toată aprecierea mea! Meriți să ai acces la soluția pentru corpul pe care ți-l dorești!

  Știi care este cea mai frecventă greșeală pe care clienții mei o fac atunci când vor să își transforme corpul? Ce îi oprește să își atingă obiectivul? Care este secretul pe care antrenorii nu vor să îl dezvăluie?

  Pentru cei mai mulți transformarea nu este un simplu proces de 12 săptămâni, ci este un proces de un 48 de săptămâni! De ce diferența asta atât de mare? În primul rând că să arăți bine trebuie să scazi țesutul adipos. Acum, 90% din clienți nu au mai făcut sport la momentul începerii unui astfel de program și sub kilogramele de grăsime nu stau ascunși mușchii, pentru că ei nu au fost formați și nu au avut mediu propice ca să se dezvolte.

  După 3 luni de dietă clientul realizează ca a slăbit, dar nu arată cum își dorește pentru că nu are musculatura dezvoltată. Acesta este punctul în care mulți renunță, unii nu ajung nici măcar aici pentru că pe parcurs realizează că nu văd rezultatele pe care și le-au dorit sau care le-au fost promise în 12 săptămâni. Desigur că au slăbit, mai mult sau mai puțin, au o condiție fizică mai bună, dar este oare aceasta o transformare?

  Industria fitness nu ne ajută deloc pentru că promovează celebrele imagini before / after sau înainte / după,  care nu spun toată povestea și astfel foarte mulți oameni cad în capcana unor astfel de programe ca să sfârșească cu bani cheltuiți inutil și o mare dezamăgire. Și cel mai mare rău este că de foarte multe ori toată frustrarea asta persoana o revarsă asupra ei, nemulțumire constantă vis-à-vis de corpul ei, lipsă de satisfacție față de activitatea din sala de fitness, pierderea motivației, învinovățire și cel mai rău dintre toate acceptarea unei idei neadevărate de tipul „așa sunt eu!” sau „așa este corpul/metabolismul meu” sau „am o conformație sau o moștenire genetică deficitară”…În cele din urma, orice persoană  care trece prin această experiență obosește și renunță…

  Si atunci cum poți obține rezultate? Da, este o opțiune să cauți un antrenor, dar probabil vei irosi o mică avere până vei întâlni unul bun care să fie pe aceeași lungime de undă și șansele sunt ca el/ea să nu fie într-o zonă accesibilă sau să îți ceară o altă mică avere pentru sesiuni de antrenament. O altă problemă care poate să apară aici este faptul că o mare parte din instructori și antrenori sunt foști sau actuali sportivi de performanța, iar tu ești un om obișnuit care va trebui să te modelezi pe o metodologie de antrenament care nu se aplică pentru tine.

  Poți să alegi să mergi la clase și să primești ajutor pe partea de alimentație de la un nutriționist. Întrebarea pe care ar trebui totuși să o ridici este cum va adapta el/ea planul alimentar la volumul de antrenament? Nu uita că recomandarea lor standard va fi sa faci si mișcare! Perfect! Dar cum? Cât?

  Știu cum te simți! Foarte multe întrebări și prea puține răspunsuri!

  Ei bine sunt aici ca sa te ajut și să își arăt ca există o soluție pentru toate problemele menționate! Vreau să știi că poți să îți transformi corpul și să produci schimbarea pe care o poți menține pentru toată viața!

  Îți vei programa sesiunile de antrenament în funcție de disponibilitatea ta, doar tu cu antrenorul tău virtual! Mai mult toate exercițiile sunt însoțite de explicații detaliate pentru ca să te antrenezi corect și fără riscuri de accidentare, vei avea incorporate etape de stretching/relaxare pentru ca să te poți recupera cât mai repede și cu febră sau disconfort minim!

  Pentru că alimentația este 70% din rezultatul tău, am pregătit un sistem foarte bine pus la punct, cu rețete delicioase și opțiuni variate pentru ca să te ajut să descoperi că acest program este gândit pentru un stil de viață, nu ca o cură tradițională de slăbire!

  M-ai tot auzit folosind cuvântul SOLUȚIE și deja te aud cum spui „Alex, vreau să știu despre ce e vorba!”. Soluția pe care ți-o propun este un program de slăbit numit Shape it!, pentru că îți vei remodela corpul și mai important, îți vei schimba stilul de viață. Este un program complet deoarece cuprinde cele 4 etape esențiale: slăbire/ajustare  inițială, tonifiere , definire și menținere.

  Fiecare etapă conține 12 săptămâni de antrenament și alimentație specifice obiectivului. În felul acesta programul te ghidează pas cu pas prin fiecare etapă ca tu să te bucuri de rezultate și să lucrezi fără să existe semne de întrebare! Imaginează-ți că tot ce vei face e ca un puzzle care prinde formă cu fiecare antrenament făcut și fiecare masă mâncată.

  Am zis cuvântul magic REZULTATE și îmi asum asta! De ce? Pentru că programul pe care l-am creat, daca este respectat 100% produce rezultate care sunt vizibile după 2 săptămâni!

  Când achiziționezi programul vei primi un ebook cu toate instrucțiunile pentru antrenament, rețetele delicioase promise și, poate cel mai important, un fișier care să te ajute să ții evidența progresului tău! Acest fișier face diferența între cei care reușesc pentru că asemenea unei busole, îți arată mereu direcția corectă, astfel încât să fii sigur că ești mereu pe drumul cel bun.

  Întrucât vorbim de un program complex este foarte important să știi că nu vei fi singur, ci ca voi alături de tine la fiecare etapă. Astfel în acest pachet includ o convorbire telefonică de 30 de minute la începutul fiecărei etape pentru ca să înțeleg cât mai bine unde te situezi și să îți pot face recomandări personalizate ca tu să ai rezultate optimizate.

  Prima etapă a programului va fi disponibilă de la 1 ianuarie, dar pentru primii 50 de clienți care îl achiziționează la finalul acestui video voi oferi un discount de 90%, adică la prețul de 197 de Ron!

  Lucrurile nu se opresc aici, pentru că după achiziționarea programului te voi invita într-un grup secret de Facebook unde au acces doar acele persoane care se confruntă cu aceleași provocări ca tine și au ales să îmi acorde încrederea lor și să testeze soluția propusă de mine. Voi posta săptămânal articole sau voi organiza sesiuni video in care voi dezbate tematici care sa te ajute să rămâi motivat și conectat la obiectivul tău!

  Dacă totuși nu ești decis, atunci te rog să îți lași datele tale de contact și te voi adaugă la o listă scurtă, iar cu 3 zile înainte vei avea acces la program cu un discount de 50%, adică la prețul de 997 de Ron!

  Nu știu la momentul vizionării acestui video câte programe mai sunt disponibile, dar dacă ai decis că azi începi schimbarea, atunci eu îmi voi onora promisiunea și vei primi discount-ul promis, pentru ca vreau să începi schimbarea de azi, fără alte impedimente.

  Mă bucur că ai ales să fii aici și sper să ne vedem în comunitatea oamenilor care aleg transformarea pe viață!


Durata antrenamentelor

din timpul total intr-o saptamana

Imbunatatire

a varstei metabolice

Clienti fideli

cu peste 6 luni de continuitate

Obiectivul nostru

de clienti multumiti