GEORGIANA

WE LOOK GOOD, WE FEEL GOOD!

FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste programe de fitness – din punctul meu de vedere reprezinta o „Scoala a stilului de viata sanatos„.
#dietsquad a fost o competitie pe care am purtat-o cu mine. Daca in momentul in care am intrat in programul FITNESS DESIGNER nu intelegeam pe deplin de ce trebuie sa imi schimb stilul alimentar, #dietsquad m-a invatat sa fiu mai atenta la adevaratele nevoi ale corpului meu, ale organismului meu si sa renunt la obiceiurile nesanatoase.
Acest program m-a invatat sa renunt la scuze de genul „nu am timp”, „nu gatesc” , „nu am chef”  si totodata sa gasesc alternative la aceste „obstacole”.
Traim intr-o societate in care fiecare individ este dispus sa investeasca in imagine: cheltuim o avere pe haine, produse scumpe de brand, telefoane de ultima generatie, masini, insa uitam sa facem o investitie, minima in sanatatea noastra.
#dietsquad  m-a invatat ca daca te simti bine pe interior, acest lucru se reflecta si in felul in care arati, am reusit sa scad semnificativ in greutate, am energie, nu mai simt acea nevoie nestavilita de junk food si alte alimente de proasta calitate, mi-am „educat ” gustul in asa fel incat, in momentul de fata anumite alimente pe care le gaseam fade cum ar fi :morcovul, castravetele, nectarinele, le savurez cu placere. M-am educat totodata sa mananc organizat, corect si am invatat ce inseamna o masa completa (proteine, carbohidrati, fibre, dar si grasimi bune).
Am avut sansa sa fac parte dintr-o echipa de oameni determinati, ne-am motivat unul pe celalalt cu o multitudine de idei mai ales in ceea ce priveste alimentatia si am avut onoarea de a fi indrumati de un om atat de pasionat de ceea ce face (Alexandru), incat ne-a molipsit si pe noi.
Nu am intentia de a transforma aceasta relatare intr-un discurs „siropos” in care sa va povestesc cat de norocoasa am fost eu ca am ales sa ma antrenez cu Alexandru Cristian, insa tin sa mentionez ca FITNESS DESIGNER precum si #dietsquad reprezinta mult mai mult decat niste programe de fitness, din punctul meu de vedere reprezinta o „Scoala a stilului de viata sanatos”.
We look good, we feel good!