MADALINA

TOT CEEA CE NE PROPUNEM ESTE POSIBIL

Până acum cinci luni viața mea era total diferită de cum este acum. Nu făceam sport niciodată, mâncam întotdeauna ce pofteam și fără măsură, nu aveam niciodata un program stabilit al meselor zilnice, nu mă preocupam de aspectul fizic.

Între timp în viața mea profesională a apărut o nouă oportunitate ce a presupus o ieșire din starea de confort cu care eram obișnuită. Brusc am realizat că toate aspirațiile mele profesionale țineau de o serie de probe sportive. Mi-am dorit atât de mult să ajung să fac ceea ce îmi place din punct de vedere profesional încât a trebuit sa fac schimbari si astfel am început să merg la sală si sa ma pregatesc.

Primele zile au fost de acomodare, apoi cunoscându-l pe Alexandru, care mi-a devenit și antrenor între timp, am început să mă pregătesc intens in programul FITNESS DESIGNER. Chiar dacă am avut momente in care eram demoralizată din cauza febrei musculare si ale presiunii care crestea de o zi la alta,  întotdeauna am avut parte de sprijinul lui Alexandru care mă încuraja, imi amintea care este obiectivul nostru,  mă antrena și mă susținea necondiționat.

După aproape cinci luni pot să spun că mă simt un om împlinit, am reușit să iau probele sportive cu nota maxima și să îmi ating obiectivul profesional. Mai mult, am rămas și cu sfaturile unui om extraordinar, am înțeles că în viață nimic nu se obține fără efort si ca ambitia merge mana in mana cu perseverenta. Pe lângă toate aceste lucruri pe care le-am învățat, am reușit să slăbesc și 6 kg, printr-o alimentație sănătoasă și antrenament.

Pe aceasta cale îi mulțumesc antrenorului meu, Alexandru, pentru răbdarea de care a dat dovadă, pentru sfaturile extraordinare, dar și pentru că si-a tinut promisiunea pe care mi-a facut-o in ziua in care ne-am cunoscut: ca tot ceea ce ne propunem este posibil de realizat atat timp cat lucram ca o echipa!